Autor: Best Marketing • 17. mai 2022

Tallinna suurim trükikoda Printall saab uue juhi

Tallinna suurimat trükikoda Printall asub alates 23. maist juhtima Kalle Kuusik, kellel on pikaajaline innovaatiliste tööstusettevõtete juhtimise ja tootmise arendamise kogemus.
Printalli peatne uus juht Kalle Kuusik.
Foto: Rene Riisalu

Printalli nõukogu esimees Ahto Pärl lausus, et uue tegevjuhi nimetamise eesmärk on viia Printalli tegevus järgmisele tasemele, lähtudes tänase majanduskeskkonna väljakutsetest ja tööstusettevõtete uudsetest võimalustest, nagu näiteks automatiseerimine, robotiseerimine ja seeläbi saavutatav efektiivsuse kasv. “Printall on tugev ettevõte, mille igapäevategevuses pole vaja järske muudatusi, kuid seoses maailmas trükitööstuse valdkonnas toimuva pideva tehnoloogilise arenguga soovisime kaasata Printalli juhtimisse tehnoloogia- ja protsessijuhtimise kogemustega meeskonnaliikme, kes võtab vastutuse automatiseerimise- ja robotiseerimise protsesside elluviimisel,” lausus nõukogu esimees.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700