Autor: Best Marketing • 11. aprill 2022

Kuidas muudab sõda Ukrainas veebireklaami?

Venemaa sõda Ukrainas on mõjutanud peaaegu kõiki äri- ja eluvaldkondi, sealhulgas digireklaami. Ettevõtted on muutnud oma kavandatud kampaaniad Ukraina toetuskampaaniateks või need pausile pannud, samal ajal kui uudiseportaale on tabanud sõjauudiseid jälgivate kasutajate tulv. Baltimaade juhtiva reklaamitehnoloogia ettevõtte Digital Matter tegevjuht Gediminas Blažys võtab kokku olulisemad digireklaami trendid Ukraina sõja kontekstis.
Digital Matteri tegevjuht Gediminas Blažys

Inimeste veebikäitumine on muutunud

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700