Autor: Best Marketing • 17. november 2021

Adnet Mediast saab Digital Matter ja laiendab oma teenuseid

Baltimaade juhtiv reklaamivõrgustik Adnet muudab oma kaubamärgi Digital Matter’iks ning on saamas digipartneriks meediaväljaannetele. Lisaks juba väljakujunenud reklaamivõrgustiku teenustele tutvustab Digital Matter erinevaid muid tööriistu ja teenuseid, mis võimaldavad veebisaitide kasvu. See on hea uudis nii reklaamiagentuuridele kui väljaannetele, kellele annab see muudatus veelgi rohkem kasvuvõimalusi.

See muudatus laiendab oluliselt ettevõtte haaret. Ettevõtte tiim aitab jätkuvalt reklaamipindadel raha teenimisega, kuid pakub lisaks ka mitmeid uusi teenuseid. Nende hulka kuuluvad näiteks tööriistad veebisaitide külastajate ja külastatavuse andmetega töötamiseks, tipptasemel automatiseeritud (programmatic) reklaamilahendused, konsultatsiooniteenused, SEO, veebisaitide programmeerimine ja tugiteenused, mis aitavad veebisaitidel oma kasvupotentsiaali realiseerida.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700