Autor: Laura Reiter • 30. märts 2022

Perttu Pölönen: meid ootab ees inimrevolutsioon

Noor futurist, leiutaja ja kirjanik Perttu Pölönen Soomest võttis tänavusel Passwordil luubi alla tehnoloogia ja turunduse seosed, rääkides, et tulevikus saavad tehnoloogia kõrval palju olulisemaks inimaspektid.
Noor futurist, kirjanik ja leiutaja Perttu Pölönen tänavusel Passwordil
Foto: Raul Mee

Pölönen nentis, et ilmselt oskame me kõik oma valdkonna raames veidigi ennustada ja tuua välja vähemalt kolm aspekti, mis kaheksa järgmise aasta jooksul ilmselt muutumas on. „Mis aga oleks, kui küsiks hoopis vastupidi – mis järgmise kümnendi jooksul kindlasti ei muutu,“ küsis Pölönen, kelle arvates võikski keskenduda hoopis sellele, mis ei muutu, sest see on palju huvitavam ning see on midagi, mida saame usaldada ja millele toetuda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700