Autor: Best Marketing • 4. veebruar 2022

Sõnumiagentuuriga Akkadian liitus Kristi Sobak

Akkadiani meeskonnaga liitus Kristi Sobak, kes hakkab arendama koolituste suunda. Kristi leivanumbriks on keeruliste teemade lahtimurdmine ja sõnumite selgelt ning efektiivselt inimesteni toimetamine.
Kristi Sobak

Neid oskusi on Kristi Sobak lihvinud nii ajakirjanduse kui ka kommunikatsiooni vallas. Ta on töötanud pikalt Eesti Rahvusringhäälingus raadiouudiste toimetuses ning telesaate “Terevisioon” toimetajana. Kristi on olnud ametis ka Riigikogu Kantselei pressinõunikuna ning juhtis möödunud aastal kohalike valimiste kommunikatsiooni riigi valimisteenistuses.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700