Autor: Best Marketing • 30. november 2021

Sõnumiagentuuriga Akkadian liitus Gea Otsa

Keerulistele kommunikatsiooniprobleemidele keskendunud sõnumiagentuuriga Akkadian liitus novembrikuust konsultandina Gea Otsa, kes tegeleb eeskätt strateegilist nõustamist vajavate projektidega.
Gea Otsa

Gea Otsal on 15-aastane kogemus kommunikatsioonivaldkonnas – ta on juhtinud Eesti Tööandjate Keskliidu, Tervise Arengu Instituudi ning Maksu- ja Tolliameti avalikke suhteid ning nõustanud Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumis ettevõtluse, infoühiskonna ja siseturu valdkonnas. Möödunud kevadel ja suvel osales Otsa Sotsiaalministeeriumis COVID-19 vaktsineerimise töörühmas, kus juhtis operatiivset kommunikatsiooni.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700