Autor: Best Marketing • 12. aprill 2021

Sõnumiagentuur Akkadian laieneb

Sõnumiagentuuriga Akkadian liitus endine Eesti Tööandjate Keskliidu kommunikatsioonispetsialist Liisi Maria Muuli. Liisi hakkab agentuuris tegelema nii era- kui avaliku sektori klientide kommunikatsiooniga kui rahvusvaheliste projektide juhtimise toetamisega.
Liisi Maria Muuli

“Uue töökoha otsinguil olin vaatamas just agentuuride poole, kuna see on imeline võimalus aidata lahendada nii era- kui avaliku sektori organisatsioonide kommunikatsiooniväljakutseid ning saada suur pilt erinevatest valdkondadest, mida in-house töötades ei saa. Akkadiani puhul võlus mind nende strateegiapõhine lähenemine,” selgitas Liisi töökoha valiku põhjuseid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700