Autor: Laura Reiter • 30. detsember 2021

Millised olid 2021. aasta silmapaistvaimad turundusteod? 1. osa

Uurisime oma ala ekspertidelt, millised on nende arvates 2021. aasta meeldejäävaimad turunduskampaaniad ja -aktsioonid. Artiklisarja esimeses osas jagab oma lemmikut reklaamiagentuuri Salama partner ja loovjuht Madis Ots ning Mediacomi meeskonna poolt välja valitud parimaid palasid vahendab Olga Peresild.
Salama partner ja loovjuht Madis Ots

Madis Otsa arvates on säravaid kampaaniaid olnud mitmeid, aga tema meelest joonistub üks välja eriti reljeefselt, olles seejuures mitte selgelt piiritletud alguse ja lõpuga kampaania, vaid komplekssem pikaajaline turundus- ja PR-protsess. Selle all peab ta silmas Nasdaq Tallinna Börsi, mida juhib Kaarel Ots. Madis Ots rõhutab siinkohal kogu tervikut ehk IPOde ja investorite arvu, kaasatud summasid ning üldist mainet.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700