Autor: Best Marketing • 1. detsember 2021

TV3 Grupp ja ViacomCBS Networks International sõlmisid Baltikumis koostööleppe

Mitmeaastane strateegiline koostöö kahe ettevõtte vahel võimaldab TV3 Grupi järgmise põlvkonna teleteenuse Go3 klientidel nautida rohkem esmaklassilist rahvusvahelist sisu ViacomCBS brändidelt.

Alates 1. detsembrist 2021 pakub järgmise põlvkonna teleteenus Go3 Baltikumi kasutajatele laia valikut ViacomCBS sisu läbi Paramount+ teenuse. Go3-st leiab Paramounti filmid nagu “Forrest Gump”, “Võimatu mission”, “Reamees Ryani päästmine”, “Püüa kinni, kui suudad”, “Transformerid: Viimane rüütel” ja “Z maailmasõda”. Samuti ka CBS ja Showtime’i populaarsed sarjad nagu “Hea naine”, “Hea võitlus” ning “Miljardid”. Tulevikus laieneb valik veelgi Paramount Picturesi filmide ja Showtime’i sarjadega, sealhulgas ülemaailmsete hittsarjade uute hooaegadega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700