Autor: Laura Reiter • 23. november 2021

Urmo Soonvald: kriisikommunikatsiooni suurim probleem on liidri puudumine

Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja ja ajakirjanik Urmo Soonvald tõi tänavusel Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil välja, et kriisikommunikatsiooni suurimad probleemid on positiivse juhi puudumine ning poliitikute hirm erameediaga koostööd teha.
Urmo Soonvald 21. oktoobril toimunud Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil
Foto: Raul Mee

Soonvald rõhutas, et ta ei ole riigisüsteemis, millel on omad eripärad, töötanud, ja on seetõttu kogu seda 19 kuud kestnud ja endiselt jätkuvat koroonaprotsessi kõrvalt vaadelnud ja jälginud aspekte, mis puudutavad eelkõige riigikommunikatsiooni, juhtimist ja liidrirolli. „Minu jaoks iseloomustab praegust koroonakommunikatsiooni kriisi - puudutagu see majanduskriisi, meditsiinikriisi, juhtimiskriisi või psühholoogilist kriisi - liidri puudumine riigi tasandil,“ tõdes Soonvald.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700