Autor: Maarit Eerme • 5. november 2021

Kõige praktilisemad ja pikemaajalisemad kingitused

Bestmarketing.ee uuris neljalt reklaamkingituste müüjalt, millised on kõige praktilisemad ja pikemaajaliselt kasutatavad kingitused ning mida neist müüakse kõige enam ja millised on kõige vastupidavamad.
Pleed, termokruus ja jooginõud on vastu jõule populaarsed kingivalikud.
Foto: Marek Metslaid

„Kingitrendid on küll läbi aastate muutuvad, kuid kõige praktilisemad tooted jäävad läbi aastate oma olemuselt samaks,“ ütles ROI tootegruppide juht Kairi Välling. Tema sõnul muutuvad lihtsalt mudelid, materjalid, värvitoonid jne.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700