Autor: Laura Reiter • 4. november 2021

Nulku asutaja: visuaalset müra tekitavad trendid on õnneks möödumas

Nahast aksessuaaride firma Nulku asutaja ja disainer Kristiina Nurk rääkis, et ärikingitused on endiselt väga au sees ning nii väike- ja suurettevõtted kui ka erinevad riiklikud asutused ülikoolidest kuni ministeeriumideni on Eesti väiketegijad üles leidnud.
Nulku asutaja ja disainer Kristiina Nurk
Foto: Tõnu Runnel

"Õnneks on juba väga laialt levinud arusaam kingitusest kui elamusest, kuid esemeline kultuur ei ole seetõttu kuhugi kadumas, vaid on vastupidiselt muutumas igast aspektist vaadatuna eetilisemaks," rääkis Nulku asutaja ja disainer Kristiina Nurk ja lisas, et probleemistiku kese asub hoopis disaini, tootmise ja materjali kvaliteedis ja mahtudes.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700