Autor: Laura Reiter • 13. september 2021

Best Internet 2021 üllatab kaasahaarava õhtuse programmiga

Oodatud digiturunduse aastakonverents Best Internet toimub juba 30. septembril ja 1. oktoobril Tartus Aparaaditehases. Peale inspireerivaid ettekandeid ja workshop’e saab konverentsi esimese päeva lõpus osa võtta ägedatest huvitegevustest ning õhtule paneb punkti meeleolukas pidu, kus diskovõngete saatel tantsu vihtuda.
Best Internet 2021 toimub Tartus Aparaaditehase territooriumil.
Foto: Laila Kaasik

Konverentsi programmijuht Hando Sinisalu sõnul ei ole sel aastal tegu n-ö tavalise konverentsiga, vaid inspireeriva üritusega, millele aitab kaasa ka Aparaaditehase industriaalne miljöö. „Kõik ürituse osad – ettekanded, töötoad, lühikursused ja õhtune pidu – toimuvad tehase territooriumil, mis moodustavad ühtse terviku ja kus on mugav erinevate paikade vahel liikuda,“ sõnas ta.

Konverentsi ettekanded saavad toimuma Erinevate Tubade Klubis, mille elutoalik ja vaba õhkkond soodustavad sundimatut olemist ja suhtlust. Paralleelsaalis ehk kohas nimega Elutuba Lava Taga, mis võlub võimsalt suurte akendega ja fantastilise vaatega lava kohalt üle terve tehasehoovi, toimuvad töötoad hubases fireside-chat stiilis.

Universaalne kultuuritehas ühendab endas loomingulised ettevõtjad, kunstnike stuudiod, disainerite ateljeed, kaubanduse ja meelelahutuse. Konverentsil osalejad saavad soovi korral oma käelised oskused ja loovuse proovile panna ning osaleda alates kell 19 endale kõige meelepärasemal koolitusel:

PARANDUSKELDRIS toimuva töötoa käigus saavad osalejad mõelda, millised keskkonnaalased probleemid neid elus häirivad ning luua üheskoos kiire prototüübi, mis seda lahendada võiks. Töötuba on loominguline ning kerge meisterdamise aspektiga ja palju nalja pakub lõpus oma ideede presenteerimine.

SIP ÕLLE- JA VEINIPOES toimub õllede degustatsioon. Valikust leidub midagi igale maitsele.

TYPA KESKUSE umbes 1-tunnisel muuseumituuril tutvustatakse paberivalmistamise ja trükikunsti ajalugu ja osalejad saavad soovi korral ka ise proovida teha lehe käsitööpaberit ja trükkida endale postkaardi.

NB! Huvitegevused kuuluvad konverentsi pileti hinna sisse. Registreerimisinfo saadetakse osalejatele umbes poolteist nädalat enne konverentsi algust.

Õhtune pidu saab toimuma peibutava nimega kohas nimega Armastuse saal - see on ruum, mis hoiab ja demonstreerib enim kogu tehase industriaalset minevikku. Peol tantsutab külalisi muusikaga DJ VAAN. Kuula Hollandis DJ-ks õppinud diskori muusikamikse SIIT.

Armastuse saali juurde kuulub kahe maja vaheline privaatne mikropark – see on midagi üsna unikaalset, mida mujalt naljalt ei leia.

Vaata kogu Best Internet 2021 infot ja programmi SIIT.

Osta soodushinnaga pilet juba täna SIIT. Soodushind kehtib veel vaid 16. septembrini (k.a).

Kohtumiseni 30. septembril ja 1. oktoobril Tartus!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700