Autor: Laura Reiter • 6. september 2021

KOV valimiskampaaniad 3. osa: Isamaa erakond lööb platsi puhtaks

Isamaa erakonna tänavuse kohaliku omavalitsuse volikogu valimiskampaania loosungiks on „Plats puhtaks“, mis viitab Keskerakonna mitu kümnendit kestnud ainuvõimule Tallinnas ja mida Isamaa mõistagi muuta soovib. Kampaania tagamaid avavad Isamaa erakonna kommunikatsioonijuht Karl Sander Kase ja loovagentuuri Salama loovjuht ja partner Madis Ots.

Millest ja kuidas tekkis tänavuse KOV valimiskampaania idee?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700