Autor: Laura Reiter • 11. juuni 2021

Kuidas saada turundusjuhist tippjuhiks?

Turundust peetakse n-ö pehmeks alaks, mille ringist tippjuhtide sekka pürgida on keerulisem kui näiteks finantsjuhil. Katre Kõvask jagas Passwordil oma teekonda turundusagendist tippjuhiks, mille käigus on müüdud korraga nii jäätist kui kala ning tehtud muu hulgas ka ajalugu.
Katre Kõvask: "Turunduses võiks rohkem vallatleda."
Foto: Raul Mee

Katre Kõvask on täna ametis Tallinkis rahvusvahelise kaldakaubanduse juhina ja ta nentis, et igapäevaselt ta selle peale ei mõtle, et on tippjuht. “Minu igapäevane töö on hoolitseda selle eest, et kurk saaks laeva ja tomat burgeri vahele,” ütles ta, ja lisas, et tema esimene suurem verstapost turunduse alal oli 2001. aastal selsamal Passwordi üritusel, kus nad olid oma tiimiga nomineeritud auhinnale Aura brändi lansseerimise eest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700