Autor: Hando Sinisalu • 9. juuni 2021

Alexela turundusjuht: peame tegema selgitustööd, et me ei tegele rohepesuga

Alexela võitis Passwordi konverentsil Aasta Turundustiimi auhinna ning turundusjuht Mariliis Mähhar käis Äripäeva raadios rääkimas, kuidas müüakse klientidele kütusemüüja kliimaneutraalsuse plaane ja millised on sealjuures suurimad väljakutsed.

Mariliis Mähhari sõnul on kõige keerulisem inimestele selgitada, et kütusefirma pingutab päriselt 2030. aastaks kliimaneutraalsuse saavutamise nimel ning tegu ei ole rohepesuga. Samuti selgitas ta, milline on Alexela brändi olemus ning kuidas ettevõte teistetest kütusemüüjatest eristub.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700