Autor: Best Marketing • 5. aprill 2021

Bestmarketing.ee sai uue toimetaja

Alates 5. aprillist asus Äripäeva turundusuudiste portaali Bestmarketing.ee toimetaja kohale tööle Laura Reiter.

Enne Äripäeva töötas Laura üle kahe aasta copywriterina Tallinkis, kus tööpõld oli suur ja lai – ettevõte on ju rahvusvaheline ja teemad ulatusid alates laevareiside turundamisest kuni parda- ja e-kaubanduseni. Lisaks sai ta seal palju kätt proovida projektijuhtimises.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700