Autor: Best Marketing • 26. märts 2021

La Ecwadoris lõpetas esimene Master of AD praktikaprogramm

Jaanuaris sai alguse agentuuris La Ecwador praktikaprogramm „Master of AD“, mille esimene lend peale kahte tegusat ja töist kuud lõpetas.
Foto: La Ecwador

Tegemist on sellisel kujul La Ecwadori esmakordse praktikaprogrammiga. Kui muidu käivad noored töö- või koolipraktikal üksinda, siis Master of AD programmi raames on praktikantidel võimalus omandada kogemusi ja teadmisi ühtse loovmeeskonnana.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700