Autor: Maarit Eerme • 18. märts 2021

About You: Eestlaste südame võidab personaalse kogemuse ja inspireerimisega

About You Kesk- ja Ida-Euroopa juht Tom Dupont rääkis intervjuus, et nad on suutnud eestlaste südamesse jõuda sellega, et kombineerisid personaalse ostlemise kogemuse, unikaalse teenuse ja kohaldatud toodete sortimendi.
About You Kesk- ja Ida-Euroopa juht Tom Dupont

About You üheks nurgakiviks on pakkuda personaalset kasutajakogemust, mis inspireeriks külastajaid ja kliendid leiaksid nende 1000 kvaliteetbrändi seast toote, mis istuks perfektselt tema stiiliga ning on ka kliendi jaoks parima hinnaga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700