Autor: Best Marketing • 17. märts 2021

Aasta Meediategu konkurss jääb see aasta vahele

Aasta alguses välja kuulutatud Aasta Meediategu 2020 konkurss jääb käesoleval aastal vahele.

Turunduskonverentsi Password 2021 programmijuht Hando Sinisalu rääkis, et otsustasime pandeemiast tingitud olukorra tõttu selle aasta Meediategu konkursi vahele jätta. „Meediaagentuuridel on keerulised ajad ning palju tööd, siis konkursist osavõtt ei oleks olnud väga aktiivne.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700