Autor: Best Marketing • 10. veebruar 2021

Ingrid Joost liitus ärikasvu agentuuriga Blue Fire

Ärikasvu agentuuriga Blue Fire liitus digitaliseerimise ja tööstuse protsesside juhtimise asjatundja Ingrid Joost, kelle sõnul puudub Eestis riiklikul tasemel tööstuse eestvedaja.
Ingrid Joost

Ingrid Joosti sõnul liitus ta Blue Firega, kuna ettevõtete arenguks on vaja eri kompetentse ja agentuuri mitmekesine meeskond tundus huvitav. Agentuuri tuumikusse kuuluvad lisaks temalse veel Imre Noorkikas, Jelena Laudver, Margus Liivamägi, Olavi Andla ning Heikki Sal-Saller.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700