Autor: Best Marketing • 8. veebruar 2021

Kuldmuna toimub mais

Mai lõpus toimub 23. korda loovkonkurss Kuldmuna, mis jätkab ka tänavu koostööd ADC*Eesti Disainiauhindadega.

“Kuigi hõikasime mõned kuud tagasi välja, et lükkame konkursi sügisesse, saime sellele kogukonnalt valju tagasisidet, et kevadel toimuv Kuldmuna on väärt traditsioon, millega ollakse harjunud. Nii otsustasimegi korraldada kuldmuna ikkagi kevadel, aga tavapärase märtsi asemel paar kuud hiljem maikuus. Kui mullu toimus Kuldmuna gala koroonapandeemia tõttu virtuaalselt, siis sel aastal on lootust füüsiliselt kokku saada,” on Turundajate Liidu tegevjuhi kohusetäitja Anniken Haldna optimistlik.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700