Autor: Best Marketing • 16. jaanuar 2020

Kuldmuna ja ADC*Eesti Disainiauhinnad ühinevad

Märtsis 22. korda aset leidev loovusfestival Kuldmuna toimub esmakordselt koos ADC*Eesti Disainiauhindadega.

Konkurssi korraldab Turundajate Liit, mille tegevjuhi Maarit Mäeveeri sõnul tuleb Kuldmuna suurem kui kunagi varem. Kuldmuna teemaks on “Loovus liidab”, mis tähistab loomeinimeste ühtehoidmist ja koos tegemist. “Meie eesmärk on tõsta fookusesse loovus ja koostöö, mistõttu on väga hea meel, et just sel aastal ühinevad Kuldmuna ning ADC*Eesti Disainiauhindade konkurss. Seejuures toome välja edulood, kuidas turundustöid koos tehes on projekte saatnud edu,” lisas Mäeveer.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700