Autorid: Marianne Liibert, Best Marketing • 11. november 2020

Kogemuslugu: kuidas erineb agentuuritöö Eestis ja Londonis?

Kui võrrelda Eesti ja välisriigi agentuuri tööd, siis mis on sarnane, mis erinev – nii töös endas kui ka agentuuri eluolus? Oma töövahetuse kogemust jagas dentsu grupis töötav Triin Kullison.
Triin Kullison

Dentsu on rahvusvaheline agentuuride grupp, mis on esindatud 145 riigis, sh Eestis, kus dentsu brändi alla kuuluvad meedia- ja digiagentuurid Carat, Vizeum, iProspect, Isobar ja ökonomeetriliste mudelitega tegelev Data2Decisions. Tänu rahvusvahelisele haardele ning küllaltki sarnasele töö iseloomule on võimaldatud riikidevaheline töövahetus, et pakkuda oma töötajatele võimalust end arendada ning teises keskkonnas ideid koguda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700