Autor: Best Marketing • 1. oktoober 2020

Tabascoga liitus maailma tippbrändidega töötanud kunstiline juht Mehhikost

Tänasest töötab loovagentuuri Tabasco ridades Mehhikost pärit tipp-disainer Dieter Urrutia, kes on kunstilise juhina loonud kampaaniaid mitmele maailmatasemel brändile.
Dieter Urrutia

Kui nimetada vaid mõned, siis Tabasco värske täiendus on olnud kunstiline juht erinevate projektide puhul Samsungile, KLM-ile, Vodafone’ile, Burger Kingile, Land Roverile, Alfa Romeole, Jeepile, Mehhiko turismiministeeriumile ja isegi kunginglikule mootorispordisarjale F1. Urrutia väga rikkaliku CV kõige maastaapsem ametikoht oli ilmselt Mehhiko Leo Burnettis, kus ta oli viis aastat Senior Art Director.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700