Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 12. august 2020

Disaini vajatakse kriisile vaatamata

Brändingu- ja disainiettevõtte Valge Creative juht Jüri Orgusaar sõnas, et kui muidu on suvi töökoormuse mõttes vaiksem olnud, siis sel aastal oli teisiti.
Jüri Orgusaar

"Meil on ilmselt vedanud - ausalt öeldes ei näe seda kriisi mõju siiani," tõdes Orgusaar. Ta lisas, et on kuulnud küll koondamistest ja kampaaniate ära jäämisest, ent ütles, et neil ei ole koondamisi ega kokkutõmbamisi olnud. "Vastupidi, pigem kliendid isegi veidi aktiviseerusid kevadel ja tööd tuli juurde."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700