Autor: Best Marketing • 18. juuni 2020

Omniva pakiautomaat ja SmartPOST võrdselt suurima brändijõuga teenusepakkujad

Kantar Emori pakiveoteenuste turu kasvupotentsiaali uuringust selgus, et turuliidriks on jätkuvalt Omniva pakiautomaat, mille turujõud on veelgi kasvanud. Itella SmartPOST on Omniva järel kindlal teisel positsioonil. Suurima kasvupotentsiaaliga on endiselt DPD Pickup.

Kui võtta praeguse teenusepakkujate turujõu kõrval arvesse nende emotsionaalse suhte tugevust ehk brändijõudu, on Omniva pakiautomaat ja SmartPOST täna praktiliselt võrdselt suurima brändijõuga teenusepakkujad. Itella SmartPOST on kuvandi liider kättetoimetamiskiiruses ja usaldusväärsuses. Omniva eristub turul selgelt parima pakiautomaatide võrgustikuga, olles kuvandi liider pakiautomaatide paiknemisel nii kodu läheduses kui ka liikumistrajektooril.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700