Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 9. juuni 2020

Kui palju maksab sotsiaalmeedia jaoks video tootmine?

Video tootmine pole odav, aga mitme kavala nipiga saab selle eelarvet vähendada. Agentuuri Vurr loovjuht, režissöör ja produtsent Lauri Pedaja rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas videoprojektist maksimumi välja pigistada.
Lauri Pedaja esineb 18. augustil toimuval sotsiaalmeedia konverentsil ONLINE ja tema ettekande teema on “Kuidas videoprojektist maksimum välja pigistada?”.

Kuidas siis videoprojektist ikkagi maksimumi võtta? "Palka professionaal," kõlas Pedaja esimene soovitus. Ta selgitas, et video puhul on inimestel tekkinud arusaam, et selle tootmises ei ole midagi keerulist – paar klippi, muusika juurde ja ongi valmis. Päris nii lihtne see siiski ei ole.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700