Autor: Liisa Järsk • 19. mai 2020

Eesti Post: Kuidas tõsta traditsioonilise turunduskanali mainet influenceri abiga?

Kuidas sobivad omavahel kokku digiajastu influencer ja traditsiooniline otsepost ning mis moodi reklaamida reklaami? Eesti Post viis mai alguses läbi tarbijatele suunatud otseposti kampaania koostöös influencer Henry Jakobsoniga, kes peab populaarset blogi ,,A mida Henry teeb?’’.
Foto: A mida Henry teeb?

Antud kampaania eesmärk oli läbi tarbija vaate rääkida otseposti kasulikkusest – parimatest pakkumistest ja selle positiivsest mõjust pere eelarvele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700