Autor: Best Marketing • 23. aprill 2020

Kaubamärk Eelista Eestimaist antakse priiks

Kaubamärki võivad kasutada tasuta kõik sel aastal kasutuse soovi registreerinud ettevõtted konkreetsel teenusel ja kaubal. Selle aasta jooksul liitunutele on kaubamärgi kasutamine oma teenustel ja toodetel tasuta kuni märgiga teenust pakutakse ja toodet müüakse.

MTÜ Eelista Eestimaist alustab tarbijale suunatud kampaaniatega kodumaiste toodete, teenuste ja kauba äratundmiseks. Kampaaniate korraldamist alustatakse sotsiaalmeedias ja esmalt Eelista Eestimaist Facebooki lehel. Eesmärgiks on toetada Eesti majandust läbi eestimaiste kaupade tarbimise. Kaubamärki võivad kasutada tasuta kõik sel aastal kasutuse soovi registreerinud ettevõtted konkreetsel teenusel ja kaubal.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700