Autor: Marianne Liibert • 18. märts 2020

Cannes Lions lükatakse edasi

Cannes Lionsi korraldajad teatasid täna, et iga-aastane loovusfestival, mis pidi toimuma 22.-26. juuni, lükati koroonaviiruse tõttu oktoobrisse. Uus toimumisaeg on 22.-30. oktoober 2020.
Foto: Cannes Lions

Pärast põhjalikke arutelusid partnerite ja klientidega, samuti pärast konsulteerimist rahvatervise ametnike, Cannes'i linnapea kantselei ja Prantsuse ametivõimudega otsustati, et kogukonna tervist, ohutust ja heaolu arvesse võttes lükatakse üritus oktoobrisse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700