Autor: Hando Sinisalu • 12. veebruar 2020

Olulised turundustrendid maailmas aastal 2020

Need on 2020. aasta turunduse märksõnad maailmas: Greta efekt, tehisintellekt, brändiehitamine, online-video, Instagrami kasv ja tugevamad regulatsioonid.
Greta efekt, tehisintellekt, brändiehitamine, online-video, Instagrami kasv ja tugevamad regulatsioonid – need on sel aastal maailma turundajate hinnangul tähtsad teemad.

Briti turundusportaal WARC avaldas oma iga-aastase trendiraporti „The Marketer’s Toolkit“. See tugineb ca 800 maailma eri regiooni turundajate ja agentuurijuhtide seas läbi viidud küsitlusele. WARC on sarnast uuringut läbi viinud juba 9 aastat ja Best Marketing on ka varem uuringu kokkuvõtet oma lugejatega jaganud. Nii ka seekord – allpool kokkuvõte WARC "The Marketer’s Toolkit" 2020. aasta raportist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700