Autor: Best Marketing • 10. veebruar 2020

Velvet lõi uue agentuuri Velvet Live

Eesti disainiagentuur Velvet on brände loonud juba 16 aastat, andes neile isikupärase kuju, näo, hääle, laused ja taustaloo. Nüüdsest lisas Velvet oma teenuste portfelli uue suunana sündmuste disainimise ja lõi selleks live experience agentuuri Velvet Live.
Velvet Live'i hakkab juhtima Lauri Sokk.
Foto: SEIDY_RAJA

Velvet Live suunaks on brändidele sündmuste korraldamine ja disainimine, mis on Velveti tegevuses uudne valdkond. “Velveti strateegid, loovjuhid, disainerid ja digiinsenerid ühendavad oma oskused, et kliendile olulisest üritusest saaks elamus. Me tahame luua kogemusi, mis elavad, hingavad ning jäävad meelde,” ütles Velveti tegevjuht Pärtel Vurma.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700