Best Marketing • 5 veebruar 2020

Eestis tehtud välimeedia erilahendus valiti parimaks

Suur tunnustus reklaamitööle: Eestis tehtud välimeedia erilahendus valiti JCDecaux grupi detsembrikuu parimaks erilahenduseks.

Eesti tänavapildis kasutati esmakordselt kahepoolset hologrammi.  

Lahenduse innovaatilisus oli silmatorkav üle maailma. JCDecaux gruppi kuuluva 80 riigi erilahenduste hulgast valiti Elisa „hologramm-reetur“ rahvusvaheliselt detsembrikuu parimaks. Selline tiitel tuli Eestisse esimest korda.

JCDecaux grupi Londonis baseeruv rahvusvaheline turundusmeeskond viib iga kuu läbi enam kui 2000 inimest kaasava hääletuse. Hääletuse sihiks on tunnustada loovust ja tõsta esile kõige originaalsemad tänavareklaamid erilahenduste seas ning anda inspiratsiooni reklaamikogukonnale üle maailma.

„Kuna ettevõttes töötab rahvusvaheliselt üle 13 000 välireklaami asjatundja ja tegutseme rohkem kui 80 riigis, siis hindame sellist tunnustust meie tehtud tööle väga!“ kommenteerib JCDecaux Eesti erilahenduste projektijuht Teele Treiel. "Huvi midagi sarnast tänavatele tuua on rahvusvaheliselt olnud väga suur, projekti käekäigu ja tehnoloogia kohta on küsinud mitmed riigid alustades Portugalist, lõpetades Lõuna-Koreaga," lisas ta.

Elisa erilahenduse kontseptsiooni autor on loovagentuur Tank, tehnilise teostuse partner Holovision ning meediaagentuur Havas Eesti. Tanki loovjuht Villem Valme: "See projekt on üks hea näide sellest, kuidas väga paljude osapoolte koostöö sujumise korral võib sündida midagi silmapaistvat ja ainulaadset. Väga oluline oli ka Elisa turundustiimi enda initsiatiiv selline asi ära teha – ja ära teha hästi, nii idee kui teostuse mõttes."

Eestis esmakordselt Tallinna ootepaviljonidesse püsti pandud hologramm tutvustas Elisa ja ERR koostöös valminud sarja „Reetur“. Ootepaviljonis plõksutas linlastest fotokaameraga pilte sarja peategelast kehastav näitleja Tambet Tuisk. Vaata kõnealuse erilahenduse videot:

Klient: Elisa Eesti

Kontseptsiooni autor: Tank

Tehniline teostus: Holovision

Meediaagentuur: Havas Estonia

Välimeedia partner: JCDecaux Eesti

Film ja produktsioon: Babahh

Jaga lugu:
Seotud lood
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700