Autor: Best Marketing • 5. veebruar 2020

Eestis tehtud välimeedia erilahendus valiti parimaks

Suur tunnustus reklaamitööle: Eestis tehtud välimeedia erilahendus valiti JCDecaux grupi detsembrikuu parimaks erilahenduseks.
Eesti tänavapildis kasutati esmakordselt kahepoolset hologrammi.

Lahenduse innovaatilisus oli silmatorkav üle maailma. JCDecaux gruppi kuuluva 80 riigi erilahenduste hulgast valiti Elisa „hologramm-reetur“ rahvusvaheliselt detsembrikuu parimaks. Selline tiitel tuli Eestisse esimest korda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700