Hakka Best Marketing Premium lugejaks

Soovitame tippturundajatel tellida ligipääsu võtmega lugudele ehk Best Marketingi premium-sisule.

Bestmarketing.ee premium-sisu sõbrapäevapakkumine

Kuni 14. veebruarini (k.a.) maksab bestmarketing.ee premium-sisu 2 kuu tellimus sulle vaid 50 eurot (km-ga 60 eurot)! Tavahind on 150 eurot.

Tee proovitellimuse SIIN!

Bestmarketing.ee premium-sisu all peame silmas lugusid, mis on tähistatud võtmega ja eeldavad sisselogimist. Kui tellid bestmarketing.ee premium-sisu ja logid sisse, saad lisaks tavalugudele lugeda alljärgnevat:

Case study'd. Edukate kampaaniate ja brändide case study’d mujalt maailmast. Kõik kajastatavad case study’d järgivad sarnast struktuuri: taustainfo, briif, loovlahendus, tulemused ja kampaania analüüs/kriitika.

Turunduse TOP. Annab ülevaate turul tegutsevatest agentuuridest. Turunduse TOP sisaldab 7 erinevat edetabelit: agentuuritulu TOP, reklaamiagentuuride TOP, reklaamimüügi TOP, meediaagentuuride TOP, suhtekorraldusagentuuride TOP, digiturundusagentuuride TOP, üritusturundusagentuuride TOP; lisaks intervjuud iga TOPi parimatega.

Nädala kampaania. Vahetu ülevaade Eesti turunduse hetkeseisust. Tutvustame käimasolevaid kampaaniaid ning uurime kampaania tegijatelt, millised on selle eesmärgid, lahendus ja oodatavad tulemused.

Põnevad persoonilood. Intervjuud Eesti turundusvaldkonna tuntud tegijatega ja säravate uute tulijatega.

Arhiiv. Kõik Best Marketingi lood, mis on vanemad kui 6 kuud.

Raadiosaadete kokkuvõtted. Best Marketingil on 3 raadiosaadet: “Eetris on turundusuudised”, “Digiturunduse praktikum” ja “Turunduskohv La Ecwadoris”. Kõik saated on eetris kord kuus ning premium-sisu tellijad saavad ise valida, kas eelistavad saateid järelkuulata või lugeda.

Konverentside ettekanded. Valik kokkuvõtteid ja materjale Best Marketingi konverentsidel (Password, Sotsiaalmeedia konverents, Üritusturunduse konverents, Balticbest, Kommunikatsioonijuhtimise Aastakonverents, Best Internet) salvestatud ettekannetest.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: 51 44 884
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700