Autor: Linda Eensaar • 22. oktoober 2019

Miks on digimaks vajalik?

Meediaettevõtete liit soovib, et digimaks kehtestatakse juba 2021. aastal. Eskpress Grupi tegevjuht ja juhatuse esimees Mari-Liis Rüütsalu peab seda täiesti mõeldavaks, Äripäeva peadirektor Igor Rõtov arvab, et aasta 2021 on ülioptimistlik.
Ekspress Grupi tegevjuht Mari-Liis Rüütsalu on üks digimaksu kehtestamise eestkõnelejaid.
Foto: Andras Kralla

Digimaksu kehtestamise vajalikkuses ei kahtle aga kumbki. Eelkõige on see vajalik ebavõrdse olukorra lahendamiseks, sest praegu maksavad meie kohalikud meediaettevõtted suurte internetihiidudega (nagu näiteks Google, Facebook, Amazon vms) võrreldes 4,5 korda rohkem makse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700