Autor: Best Marketing • 12. september 2019

Euroopa e-pealinnas tutvustati e-akadeemiat

Täna tutvustati Tallinnas Iiri saatkonnas PR-valdkonnas töötavatele inimestele mõeldud koolituste platvormi, mille looja on Ellen Gunning.
Margus Mets, Frances Kiernan, Ellen Gunning, Aive Hiiepuu
Foto: Liis Reiman

Gunning selgitas, kuidas sündis idee luua PR Training Academy. Nimelt jäi valdkonna inimestega kokku puutudes pidevalt kõlama üks ja sama probleem, milleks on ajanappus. Sotsiaalmeedia pealetung võimendab seda veelgi ning võttes arvesse elukestva õppe olulisust ja inimeste soovi ennast tööalaselt pidevalt täiendada, vajavad PR professionaalid Ellen Gunningu sõnul mobiilset kursust, mida saaks nii-öelda käigu pealt teha.

"Eesti on Euroopa e-pealinn. See on kahtlemata kõige sobivam koht selle uue platvormi käivitamiseks," ütles Iiri suursaadik Frances Kiernan. Tegemist on veebipõhiste ingliskeelsete kursustega, mida saab teha endale sobival ajal. Esialgu on kursused inglise keeles.

Ellen Gunning omab PR-valdkonnas enam kui 25aastast töökogemust suhtekorraldaja, autori ja koolitajana. 1992. aastal asutas ta Irish Academy of Public Relations ehk Iiri avalike suhete akadeemia, kus õpetatakse veebipõhiselt avalikke suhteid, ajakirjandust ja ürituste korraldamist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700