Autor: Maarit Eerme • 18. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundajatel on kadunud julgus teha suuri ja põnevaid asju

Tundub, et turundajad ei ole enam nii entusiastlikud ja vaimustunud oma tööst, kui nad kunagi olid, spekuleeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis Tallinna Ülikooli reklaamiteooria lektor Tiina Hiob.
Tiina Hiob, Heily Aavik, Tiina Tali, Hando Sinisalu

Turundutegu 2018 žürii liige ja agentuuri La Ecwador juhi Heily Aavikul on mulje, et turundustegude tase on aastatega nõrgemaks läinud. „Kui vaadata, mis ta oli aastaid tagasi, siis tööde sisuline pool, mis puudutab turundusteo mõttes uudsust ja omanäolisust, siis seda nii palju näha polnud, kui aastaid tagasi,“ ütles Aavik.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700