Autor: Best Marketing • 13. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Klassikalised videoturunduse tõed tööandjatele

Tööandja videole ei tohiks kindlasti läheneda justkui oleks tegu kuiva informeeriva klipiga, mis võibki olla veidi igav. Tihti ollakse valmis tegema midagi, mis pole nii igav, aga siis minnakse videosse nii sisse, et unustatakse ära turundustõed, kirjutab tööandja brändingu agentuuri Brandemi videoturundaja Andreas Unt.

Ei tasu unustada, et tööandja video on samamoodi reklaamvideo, mille ülesanne on sihtgruppi infomeerida, inspireerida või kaasa haarata.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700