Autor: Best Marketing • 14. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rocca al Mare TOP 3 telereklaami läbi aegade

Rocca al Mare keskuse 20. juubeli puhul toome teieni Rocca ajaloo kõige ikoonilisemad telereklaamid. Pikaajalist koostööd aastatel 2004-2017 meenutab Imagine/TBWA partner Helen Roonet.
Reklaam on valminud 2004.aastal, enne Imagine’iga koostöö algust
Foto: Erakogu

Imagine alustas tööd Rocca al Mare keskusega 2004. aastal kui Soome korporatsioon Citycon oli värskelt keskuse omandanud. „Toonase keskuse juht ütles meile esmakohtumisel ausalt, et ega neil peale mõne kingakaupluse ja spordipoe midagi põnevat pole, seetõttu saab meie töö olema pagana raske. Kuna väärtuspakkumist polnud, olid ka esimesed reklaamid, mis tegime, täiesti pastakast välja imetud,“ ütles Roonet. „Sealt edasi läks aga natuke kergemaks. 2008. aasta sügisel ehk 10 aastat tagasi avati keskuse laiendus ning siis oli võimalik hakata ka midagi tarbijale ütlema – vormile lisandus sisu.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700