3. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus tehnoloogia, mis muudab turundust

Filmi "Her" illustratsioon, autor: Ivonna Buenrostro
Nutitelefon ja selle võimalused on muutnud maailma, aga juba on õhus küsimus, mis on järgmine uus maailma raputav tehnoloogia. Hollandi turundusagentuuri Frogleap innovatsioonijuht Sam Warnaars jagas turunduskonverentsil Password oma nägemust sellest, mis on järgmine mängu muutev tehnoloogia.

Sam Warnaarsi sõnul kehtib seaduspära, et tehnoloogia, mis ühest hetkest jõuab oma arengus sellise punktini, et suudab maailma märkimisväärselt muuta, on enne seda juba vähemalt 10 aastat olemas olnud. Seega - uus maailma muutev tehnoloogia on juba siin, me peame selle lihtsalt ära tundma.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700