Autor: Silja Oja • 19. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inchcape Motorsi turundusjuht on Maren Uibo

Maren Uibo
Maren Uibo on finants- ja kindlustussektorist liikunud edasi ning võtnud vastu uued väljakutsed Inchcape Motorsi turundusjuhina. Maren toimetab nüüd Eesti turul selliste kaubamärkidega nagu Jaguar, Land Rover ja Mazda.

Inchcape Motors Estonia tiimiga liitus Maren Uibo 6. novembril 2017. Tema vastutada on nüüdsest nii Jaguari, Land Roveri kui ka Mazda brändide turundus- ja kommunikatsioon Eestis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700