Silja Oja • 19. detsember 2017
Jaga lugu:

Inchcape Motorsi turundusjuht on Maren Uibo

Maren Uibo  

Maren Uibo on finants- ja kindlustussektorist liikunud edasi ning võtnud vastu uued väljakutsed Inchcape Motorsi turundusjuhina. Maren toimetab nüüd Eesti turul selliste kaubamärkidega nagu Jaguar, Land Rover ja Mazda.

Inchcape Motors Estonia tiimiga liitus Maren Uibo 6. novembril 2017. Tema vastutada on nüüdsest nii Jaguari, Land Roveri kui ka Mazda brändide turundus- ja kommunikatsioon Eestis.

"Tegu oli kannapöördega, sest alates 2007. aastast olen tegelenud finantssektori turundusega erinevates ettevõtetes, alustades Hansapanga noortepanganduse NPNK brändijuhi kohalt ning peale pisikest pausi 2012. aasta algusest olnud kindlustussektori turunduses (RSA ja PZU Kindlustus; Compensa) ja samuti võtmerollis kahe kindlustusseltsi ühinemisel," kommenteeris Maren Uibo.

"Inchcape Motorsiga liitudes teadsin kohe, et õppida on palju, turg on konkurentsitihe ning väljakutsed on ambitsioonikad. Jaguar, Land Rover ja Mazda on kolm väga põnevat, selge visiooni ja väärtusliku sisuga brändi, mis Eestis on siiani olnud piisava tähelepanuta. Minu lähiaja väljakutseteks on muuta seda olukorda, panna brändid elama ja rääkima seda keelt, milleks nad on võimelised ja mõeldud," lisas ta.

"Olen lühikese ajaga juba enamusega oma koostööpartneritest tutvunud. Kõikidel brändidel on eraldiseisvad loovagentuurid. Meediaplaneeringu osas on näiteks hea partnerlus CMSPHDga," vastas Maren agentuuridega koostööd puudutavale küsimusele."Olen praktiliselt kogu oma teadliku karjääri sidunud turundusega. Alusatsin ülikooliõpingute kõrvalt Smarten Logisticsis. Peale EBSi turunduse ja rahvusvahelise ärijuhtimise bakalaureusekraadi jätkasin Sales-Staris turundus- ja tootejuhi positsioonil. Peamised brändid, mille tegevuse eest vastutasin, olid Kellogg’s, Panzani, FinnCrisp jne. 2007. aastal sai alguse eelpoolmainitud finantssektori karjäär. Lisaks olen alates 2010. aastast jõudumööda panustanud ka Eesti seiklusspordi arengusse, olles korraldusliige seiklusklubis Xdream," rääkis Maren oma varasemast kogemusest.Hetkel on tal käsil viimane aasta Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna turunduse ja juhtimise magistrantuuris.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com