2. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Internet 2017: Tehnoloogiad on tulevikuturunduse paratamatu osa

Best Internet 2017 esineja Rob Thurner
Foto: Raul Mee
Turunduses on edukad need, kes mõtlevad kasutajakeskselt ja on kursis tehnoloogiliste võimalustega. Tulevikus on turundus üha enam tehnoloogiaga seotud. Mobiilsed lahendused võetakse üha laiemalt kasutusele nii kommunikatsioonis kui ka toodete ja teenuste arenduses.

Kokkuvõtte täna Tallinnas toimunud Eesti digiturunduse aastakonverentsi Best Internet 2017 mobiiliturunduse sessioonis räägitust tegi Katariina Roosipuu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700