12. september 2017
Jaga lugu:

Asso Laido: Reklaamimüügi kooli edukas lõpetaja leiab 99% tõenäosusega hästitasustatud töö

Asso Laido  Foto: Meeli Küttim

Äripäeva Akadeemias stardib juba septembris reklaamimüügi kool, milleks ja kellele selline kool loodi? Bestsalesi küsimustele vastasid Äripäeva reklaamidirektor Asso Laido ja koolitaja Mihkel Reinsalu. Niisiis, kuidas kindlustada kõrgelt tasustatud töökoht reklaamimüügis?

Asso Laido, kooli reklaamis on kirjas, et reklaamimüügi kool garanteerib kõrgelt tasustatud töökoha, kas tõesti?

Reklaamimüügi eriala on kõrgelt tasustatud ja valdkonnas jätkub töökohti paljudele. Reklaamimüügi kooli edukal läbimisel leiab osaleja reklaamimüügitöö 99% tõenäosusega. Erinevates tööotsinguportaalidest leiab iga päev mitmeid kuulutusi. Koolitusprogrammis osalemine annab tugeva eelise kujuneda edukaks reklaamimüüjaks.

Kuidas kindlustada kõrgelt tasustatud töökoht reklaamimüügis?

Reklaamimüügi kool annab sulle vajalikud oskused ja teadmised, et edukalt reklaami müüa. Reklaami müük eeldab ka pühendumust ja kui on teadmised, oskused ja pühendumus, siis tuleb ka vääriline tasu.

Mis kasu ma saan, kui ma tulen reklaamimüügikooli?

Reklaami müük on tõeline väljakutse, võiks öelda kõrgeima kategooria müük. Selle oskusega võib müüa kõike. Müügioskus on edu alus.

Miks Te müüte, mida see Teile (isiklikult) annab?

Müügis sead omale üha kõrgemaid eesmärke, täitmine on alati väljakutse ja õnnestumine pakub alati rahuldust ja see on see, mille nimel elada.

Mis on müügi puhul kõige olulisem?

Kõige olulisem on motivatsioon, kui tahtmine on olemas, siis oskused on õpitavad.

Äripäev hakkab juba sellest sügisest koolitama reklaamimüüjaid, septembris-oktoobris toimuva reklaamimüügi kooli edukatele lõpetajatele on töökoht 99protsendilise tõenäosusega garanteeritud!Lektoriteks on Äripäeva reklaamidirektor Asso Laido, Äripäeva müügijuht Irina Altin-Smirnov ja koolitaja Mihkel Reinsalu.Lisainfo leiad SIIT.

Mihkel Reinsalu, millised isikuomadused peaks ühel müügiinimesel kindlasti olemas olema?

Mis peab ühel müügiinimesel kindlasti olemas olema on eelkõige tahe. Sellest hakkab kõik pihta. Eeldustest ja isiksuse omadustest üksi ei piisa, kui tahe puudub. Tahe on see, mis käivitab inimese ning äratab ellu temas peituvad võimed teha edukalt müügitööd. Isiksuse omadused määravad minu arvates hoopis inimese müügistiili, kuidas ta seda tööd teeb. Kui otsida siiski midagi, mis veel kindlasti peab olemas olema müügiinimesel, siis Alexander Kotchubei on oma raamatus välja toonud neli baasoskust: inimene peab oskama rääkida, inimene peab oskama kuulata, inimene peab oskama ennast huvitavaks teha ja oskama oma sõna maksma panna. Kui müügiinimesel on need baasoskused olemas, siis on tal olemas vajalikud eeldused saada heaks müügiinimeseks.

Aga kuidas kindlasti müük ära rikkuda?

Eelkõige on võimalik müük ära rikkuda, kui müügiinimene ei kuula, mida klient räägib ning on fokusseerinud oma müügi toote tutvustusele. Müügiprotsessi etapid, mis tagavad enamasti edu,  ei ole kuhugi kadunud ning nende tundmine ja kasutamine on tänagi oluline müügitöös. Konkreetselt võib tuua välja selle, et olles kuulanud paljusid müügikõnesid, siis püütakse kliendile müüa toodet või teenust, kuulamata ära, mida klient tegelikult vajab. Mida tuleb ka silmas pidada, et pikad monoloogid müüja poolt pigem väsitavad klienti ning kutsub isegi hea toote puhul esile vastureaktsiooni ehk ostmistahtetuse. Siinkohal ei hakka ma esile tooma elementaarseimaid vigu nagu näiteks kliendiga vaidlemine, konkurendi toote halvustamine jms.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Jekaterina Molotkova
Jekaterina MolotkovaBest Marketingi juht-toimetajaTel: +372 5620 6764jekaterina@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com