8. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisikirjad Soomest 8: Kuidas ma Rootsi kunni ära ei tundnud

See oli eelmise aasta sügisel, kui vaatasin televisioonist üht Briti krimidraamat ja nägin sinna vahele reklaami, millest ma ei saanud aru. Reklaamis olid vanem mees ja naine, kes olid külla tulnud ilmselt oma tütre perele. Oli stoiline rootsikeelne dialoog soomekeelsete subtiitritega. Paari tootehinnaga ja lõpus Prisma bränding.

Jah, just nimelt Prisma Peremarket. Oletasin, et tegu on nagu ikka mingite väljamõeldud tegelastega. Ja rootsi keel on ju Soomes teine riigikeel. Igatahes jättis see reklaam mulle väga kummalise mulje. Ei rõõmsat õnneperet ega ülevindi humoorikat kärgperet. Midagi vahepealset ja mittekõnetavat. Samas sarjas tuli mitmeid reklaame veel ja ma ei saanud endiselt aru asja mõttest. Kuni jagasin oma nõutust abikaasaga, kes teadis selgitada, et Prisma reklaamis kujutatakse Rootsi kuninglikku peret.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700