Autor: Hando Sinisalu • 6. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Titaanide heitlus reklaamimaailmas: P&G pole rahul Google’i ja Facebookiga

Reklaamijad haistavad massiivset pettust! Passwordi esineja Ian Leslie kirjutas eelmisel nädalal Financial Timesis artikli suurest tülist globaalses reklaamimaailmas. Toome siinkohal ära eestikeelse kokkuvõtte. Pikemalt räägib Ian nii sellest kui teistest tänapäeva reklaamimaailma valupunktidest Passwordi teisel päeval, 17. märtsil.

Briti turunduskonsultant Ian Leslie esineb 17. märtsil Tallinnas Passwordil: www.password.ee

Viimane võimalus end Passwordile registreerida on 10. märtsil!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700