Autor: Silja Oja • 28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

The Best of Global Digital Marketing 2017

Kaader OK Go videost Upside Down & Inside Out
The Best of Global Digital Marketing konverents on taas 25. jaanuaril Eestis - uue sisu ja uute esinejatega! Konverentsil esineb enim auhinnatud loovjuht Venemaal, reklaamiagentuuri Voskhod omanik Andrey Gubaydullin. Maailma edukate digiturunduse kampaaniate analüüsi teeb Hando Sinisalu.

25. jaanuaril Mustamäe Apollo Kinos

Programm: The Best of Global Digital Marketing 2017

Registreerimise tähtaeg: 20. jaanuar

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700