Silja Oja • 28 november 2016
Jaga lugu:

The Best of Global Digital Marketing 2017

Kaader OK Go videost Upside Down & Inside Out  

The Best of Global Digital Marketing konverents on taas 25. jaanuaril Eestis - uue sisu ja uute esinejatega! Konverentsil esineb enim auhinnatud loovjuht Venemaal, reklaamiagentuuri Voskhod omanik Andrey Gubaydullin. Maailma edukate digiturunduse kampaaniate analüüsi teeb Hando Sinisalu.

25. jaanuaril Mustamäe Apollo Kinos

Programm: The Best of Global Digital Marketing 2017

Registreerimise tähtaeg: 20. jaanuar

Mustamäe Apollo Kinos toimuv konverents paneb alguse The Best of Global Digital Marketing World Tour 2017 maailmaturneele, mille käigus külastatakse konverentsiga enam kui 30 linna (Kuala Lumpur, Johannesburg, Praha, Ljubljana, Istanbul, Manila jt) üle kogu maailma.

The Best of Global Digital Marketing on unikaalne konverentsiprogramm, mis koosneb viimaste aastate parimate digitaalturunduse tööde analüüsist. Tallinnas astub üles 6 esinejat – Eestist, Lätist, Leedust, Venemaalt ja Hollandist - kes võtavad lähema vaatluse alla ligi 20 edukat digitaalturunduse kampaaniat. Eesmärk on analüüsida tööde sisu ja tulemuslikkust, mitte lihtsalt meelelahutuslikke reklaame näidata.

The Best of Global Digital Marketing on mõeldud eelkõige ettevõtete turundusjuhtidele ja agentuuride strateegilistele planeerijatele – kõigile, kelle töö on digitaalturunduse integreerimine ettevõtte turundusmiksi. Iga case study puhul analüüsime kriitilisi edutegureid ja toome välja, mida just Sina nendest töödest õppida võiksid.

Tutvu programmiga The Best of Global Digital Marketing 2017

Registreerimise tähtaeg: 20. jaanuar

Osalustasu: 229 € + km

Toetab: www.adform.com 

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com