Autor: Helen Külaots • 11. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IKEA poes Süüria kodule omane väljapanek - meeldetuletus humanitaarkriisist

IKEA Süüria korteri väljapanek
Foto: http://www.trueactivist.com/ikea-surprises-shoppers-by-placing-recreated-syrian-home-in-store/
IKEA näitab oma poes Süüria kodule omaseid elutingimusi – see on meeldetuletus maailmas toimuvast humanitaarkriisist ja üleskutse tegema annetusi sõjakoldes elavatele inimestele.

Iga IKEA mööblipoe ülesehitus on lahendatud viisil, et klient jalutab sisuliselt läbi kogu poe, millest tähtsa osa moodustab nö showroom, kus IKEA toodetega on sisustatud erinevas stiilis toad, mis matkivad sisuliselt päris eluruume/kortereid ja millest klient saab ammutada inspiratsiooni enda kodu dekoreerimiseks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700