Autor: Hando Sinisalu • 15. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saada kindlasti oma tööd Digitegu konkursile

Hando Sinisalu
Foto: Äripäev
Tegin suvel intervjuu toonase Telia digiturunduse juhi Helen Kondojaga. Helen rääkis sellest, kuidas Telia endale digiagentuuri otsis. „Digiagentuuri konkurss oli ka meile endale väga silmiavav. Tahtsimegi seda teha ka nö koolitusena endale, et teada saada, mis turul üldse toimub. Esiteks oli äge üllatus, et agentuure on nii palju,” rääkis Helen Kondoja tookord.

Enamik kliente Eestis aga pole nii suured, et endale 20 agentuuri kontorisse esitlust tegema kutsuda. Kuidas siis kliendid agentuuride pakutavast ülevaate saavad?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700