Autor: Silja Oja • 6. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estraveli turundusdirektorina asus tööle Airi Ilisson-Cruz

Airi Ilisson-Cruz
Täna, 6. juunil, alustas Eesti ja Baltimaade suurima reisibüroo Estraveli turundusdirektorina tööd Airi Ilisson-Cruz, kes juhib nüüdsest Estraveli turundus- ja tootjasuhete osakonna tööd.

Estraveli varasem turundus- ja kommunikatsioonidirektor Janika Ritson suundus pärast lapsehoolduspuhkuselt naasmist eraettevõtlusesse ja on muuhulgas Estraveli pressisuhtluse partneriks. Ritsonit asendanud Kati Veskimägi lahkus Estravelist, et võtta vastu uued väljakutsed.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700